Barnsliga Didriksons

Mycket av Didriksons framgångar de senaste åren kommer från deras barnkollektion. Men det finns mer att göra där och därför har de bestämt sig för att bli lite barnsligare och bredda barnkollektionen ytterligare.

Barnsligheten kommer att synas i Didriksons filmer och kampanjer där de utgår från barnens perspektiv och lekar. Produktmässigt är de trygga i det de har men kryddar med nya färger och nya stilar på befintliga plagg för att få ett helt nytt utssende. Som den retroinspirerade skidoverallen på bilden som bygger på deras vanliga overall men som får ett helt nytt utseende med de vinklade ränderna.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Didriksons Regnkläder

    På Didriksons har vi en enkel filosofi: Vi utmanar inte elementen, vi anpassar oss till dem. Precis som Julius och Hanna Didrikson gjorde, redan 1913 då de började tillverka arbetskläder åt alla fiskare i Grundsund. I över hundra år har vi varit vår grundidé trogna. Att göra funktionella plagg som håller dig torr och skön oavsett väderlek. Kanske är det därför vi hundra år senare fortfarande är Skandinaviens ledande varumärke för regn- och funktionsplagg.