Sail Racing i Medelhavet

Sail Racing i Medelhavet

Svenska Sail Racing och Real Club Nautico de Palma har ingått partnerskap för de kommande tre åren som inkluderar regattorna Copa Del Rey, Sail Racing PalmaVela samt samarbete med själva yachtklubben. 

Publicerad

Avtalet innebär att Sail Racing ärofficiell partner till Copa Del Rey - en av världens mest prestigefyllda regattor – som går varje sommar i Palma på Mallorca. Sail Racing, som också är partner till America's Cup, kommer ta fram officiella merchnadisekollektioner för regattorna och klubben samt förse organisationerna för de olika regattorna med plagg för land samt tekniska sjökläder.   

– Cope del Rey är absolut den mest prestigefyllda regattan kring Medelhavet och vi är mycket stolta att få vara partner, inte bara till Cope del Rey utan också till yacht-klubben i sig och de övriga regattorna som Sail Racing PalmaVela, säger Martin Rydell på Sail Racing.

 

 

 

 

 

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206