Det händer på Ispo

Snowboardhallen får ett helt nytt utseende med mindre och lägre montrar i mitten.

Det händer på Ispo

Det är inte ens en månad kvar till Ispo och har du inte redan bbokat flyg och hotell kanske vetskapen om allt som händer på mässan kan få dig att göra det. Det här är vad som väntar dig på Ispo.

Publicerad

Mycket är sig likt från förra året då nästan alla segment på Ispo flyttades runt. Outdoor huserar i hallarna A1–A3, Alpint i A4–A6, Ispo Vision i B1, allt annat sportmode i B2–B3, Fitness i B4 och Actionsport i B5–B6. Du kommer alltså att hitta i grova drag om du var på plats förra året.

Den största förändringen är att snowboardhallen B6 har fått ett helt nytt utseende  med lägre monterväggar i mitten och bättre platser för de små varumärkena. Det kommer inte att likna en traditionell mässa och är ett helt nytt koncept som ska testas. Det ska bli kul att se hur det ser ut i verkligheten.

 

Hallplanen är densamma som förra året men under taken är det en hel del förändringar.

Fitnesssegmentet är det som växer mest för Ispo och det kommer att gå under namnet Body & Shapes. Topptur uppmärksammas lite extra och får en egen avdelning under namnet Outdoor Snow & Safety Summit där säkerhetsfrågor ska lyftas och debatteras.

Hjälmar och glasögon har samlats tajtare i hall A6 och obligatoriska Ispo Brand New finns i hall B5 ihop med uställningen med en del av vinnarna i Ispo Awards.

Det kommer att vara gott om svenska utställare som vanligt och i år är det en hel del nya vad det gäller Ispo. Odd Molly visar upp sin kommande vintersportkollektion, färgningssystemet Spin Dye är på plats liksom Salming, Subtech, Avignon, Casall och Winterlife med sina Luddankängor.

– Ett tips är att spana in det isländska märket Don Cano, säger Martin Kössler som är Ispos representant i Sverige. Det är ett märke som var stekhett på 80-talet och som är ritat av svenske skräddaren Jan Davidsson. Det gör comeback på Ispo och kan vara värda att ta en titt på.

 

Ett tips är att spana in Don Cano från Island som gör comeback efter många tysta år.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206