Tennis Fashion tar hand om RS Tennis

Tennis Fashion tar hand om RS Tennis

RS Tennis är Robin Söderlings märke som startade med bollar och nu omfattar även strängar, grepp och tillbehör. Från årsskiftet är det Tennis Fashion som har hand om märket i Sverige.

Publicerad

Tennis Fashion tar från 1 januari 2017 över distributionen av RS Sports produkter i både Sverige och Danmark. RS Tennis har utvecklat tennisbollar och tennisaccessoarer med förre världsfyran Robin Söderling som ansvarig för all produktutveckling och som kvalitetsgarant. Introduktionen i Sverige har varit succéartad och RS-bollen Black Edition har idag en marknadsledande position på den svenska marknaden. 

RS Tennis har även lanserats i ytterligare ca 45 andra länder. Nu vill Robin och hans team fokusera på att bygga vidare på sitt varumärke och utveckla produktportföljen samt fortsätta etableringen av RS Tennis på den internationella marknaden och lämnar därför över försäljningen till Tennis Fashion.

– När vi nu känner oss mogna för att satsa hårdare internationellt är Tennis Fashion den perfekta partnern att ta över och vidareutveckla försäljningen i Sverige och Danmark, säger Magnus Alsterback, Partner på RS Tennis. Tennis Fashion har med sin i övrigt starka produktportfölj, Prince och Nike Tennis, en marknadsledande position och ett mycket starkt fäste hos racketspecialister, sportfackhandlare och hos klubbar.

– Vi har noggrant följt RS Tennis utveckling de senaste åren och är djupt imponerade av det arbete som de har gjort och vi är enormt stolta över att från 1 januari 2017 få representera varumärket på den svenska och danska marknaden, säger Hans Larsson, Partner på Tennisfashion AB. Vi är helt övertygade om att vi gemensamt kommer att lyfta både RS Tennis och Tennis Fashion till nya nivåer.

Niklas Anderzén tillträder som ny säljansvarig på Tennis Fashion med ansvar för tennisdivisionen.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842