Treksta gör en kollektion för Skandinavien

Treksta gör en kollektion för Skandinavien

Skandinavien är en viktig marknad för skomärket Treksta och för att växa ytterligare lanserar de Scandinavian Collection med skor för vårt klimat och vår stil.

Publicerad

Mats Bengtsson, vd för Improve Businesss som ansvarar för Treksta i Sverige, Norge, Island, Finland och de baltiska länderna, har ända sedan starten jobbat väldigt nära med Treksta för att utveckla skor och kängor som fungerat i det skandinaviska klimatat med mycket snö och regn. Inte minst gäller det barnskorna som också blivit en riktig framgång i Skandinavien. 

Nu har Treksta tagit allt ett steg till och lanserar i juli 2017 Treksta Scandinavian Collection. Kollektionen är endera specialutvecklad eller särskilt utvald för den skandinaviska marknaden och vårt speciella klimat. 

– När det gäller Scandinavian Collection ansvarar vi från svensk sida för viktiga delar av Trekstas produktutveckling. Vi ger helt enkelt skorna en skandinavisk design, både vad gäller utseende och tekniska egenskaper, säger Mats Bengtsson. 

Skorna i kollektionen har försetts med en lite bredare läst för att passa skandinaviska fötter bättre. En del av skorna har den mjukare Hypergripsulan som ger bra fästa och hög komfort och för de som vill ha grepp på is och snö finns Trekstas Icelocksula där naturgummit blandats ut med små glasfiberpartiklar för att ge fäste under skons hela livslängd.

Treksta Vertex GTX. Outdoorkänga med ICE-lock.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Så ser nya Void och Colourwear ut

3 kommentarer

Ove: Straight to outlet-ladorna.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206