Tajts med attityd

Om du är sugen på ett helt nytt varumärke ska du kolla in Anarchy Apparel från Karlstad. De har garanterat de kaxigaste tajtsen på marknaden.

För ett år sedan startade Johan Kirppu och Niklas Rockedahl klädmärket Anarchy Apparel. Deras idé var att göra träningstajts lite kaxigare och kunderna har gillat det.

– Vi såg allt fler på gymmen i färgglada tajts och tänkte att vi skulle ta dem två, tre steg till, berättar Niklas. Det funkade och vi fick snabbt Gymgrossisten, Fitnessbutiken och andra gym som kunder och har dessutom redan sålt till Tyskland Österrike och Schweiz.

Nu är de på Swesport för att komma ut i den vanliga sporthandeln som är en betydligt större kanal än gymmen när det gäller försäljning av konfektion.

Grejen med tajtsen från Anarchy Apparel är utan tvekan trycken som ritas av Johan. De är extremt kaxiga och finns i en mängd motiv. De trycks med sublimeringsteknik vilket gör att de kan hålla upplagorna så låga som 500 exemplar per tryck vilket gör att de kan få en bred kollektion utan att binda upp för mycket kapital.

I dag står kvinnor för runt 80 procent av försäljningen men även killar har upptäckt märket. Målet nu är att bredda kollektionen med överdelar, sportbehåar och väskor så att de blir en komplett leverantör av gymprodukter.

– Och att ha roligt, säger Niklas. För oss är det viktigaste att ha kul på jobbet för vi tror att det syns i produkterna och att de då säljer bättre.

 

Tajts med attityd
Några exempel på tajts från Anarchy Apparel