Tajts med attityd

Niklas Rockdahl och Johan Kirppu driver Anarchy Apparel

Tajts med attityd

Om du är sugen på ett helt nytt varumärke ska du kolla in Anarchy Apparel från Karlstad. De har garanterat de kaxigaste tajtsen på marknaden.

Publicerad

För ett år sedan startade Johan Kirppu och Niklas Rockedahl klädmärket Anarchy Apparel. Deras idé var att göra träningstajts lite kaxigare och kunderna har gillat det.

– Vi såg allt fler på gymmen i färgglada tajts och tänkte att vi skulle ta dem två, tre steg till, berättar Niklas. Det funkade och vi fick snabbt Gymgrossisten, Fitnessbutiken och andra gym som kunder och har dessutom redan sålt till Tyskland Österrike och Schweiz.

Nu är de på Swesport för att komma ut i den vanliga sporthandeln som är en betydligt större kanal än gymmen när det gäller försäljning av konfektion.

Grejen med tajtsen från Anarchy Apparel är utan tvekan trycken som ritas av Johan. De är extremt kaxiga och finns i en mängd motiv. De trycks med sublimeringsteknik vilket gör att de kan hålla upplagorna så låga som 500 exemplar per tryck vilket gör att de kan få en bred kollektion utan att binda upp för mycket kapital.

I dag står kvinnor för runt 80 procent av försäljningen men även killar har upptäckt märket. Målet nu är att bredda kollektionen med överdelar, sportbehåar och väskor så att de blir en komplett leverantör av gymprodukter.

– Och att ha roligt, säger Niklas. För oss är det viktigaste att ha kul på jobbet för vi tror att det syns i produkterna och att de då säljer bättre.

 

Några exempel på tajts från Anarchy Apparel

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842