Sweare breddar sig

Sweare breddar sig

Det Årebaserade klädföretaget Sweare bräddar sig från renodlade längdkläder till att också erbjuda underställ och kläder för trailrunning.

Publicerad

Sweares första kollektion av längdkläder är ute i butikerna just nu. På Swesport visar de upp deras nästa steg som omfattar både underställ och kläder för trailrunning. Plus en ny softshelljacka med extremt mycket stretch som ska funka till både längdåkning och toppturer.

Deras nya underställ är tillverkade i 50 procent merinoull och ullen har behandlats utan att använda klor vilket gör att plaggen kan tvättas med vanligt tvättmedel.

– Det är en fiber som har utvecklats av Schoeller och som är miljövänligare både av att den inte klorbehandlats och genom att plaggen kan tvättas ihop med andra plagg, säger Per Brännäng som är en av grundarna av Sweare. Materialet stickas dessutom i Åby utanför Norrköping vilket vi tycker är extra kul. Plus att de förpackas i en designad box som ger en snygg exponering.

Trailrunningkollektionen består av T-shirts, shorts, långa och korta tajts samt jackor – allt både för dam och herr.

Per Brännäng visar upp den nya kollektionen.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842