Nominera Årets Affärskvinna

Nominera Årets Affärskvinna

Det är dags att nominera till Svenskt Sportforums utmärkelse Årets Affärskvinna. Gör det idag eller allra senast 15 december.

Publicerad

Årets Affärskvinna är en utmärkelse som Svenskt Sportforum och det kvinnliga nätverket Divas har startat för att lyfta fram duktiga kvinnor i sportbranschen. Priset har delats ut sedan 2011 och enligt kriterierna ska priset gå till en kvinna som:

  • verkar affärsmässigt inom den svenska sportbranschen.
  • har uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och/eller som genomfört förändringar som kommer att ha stor positiv betydelse för företagets fortsatta tillväxt och lönsamhet.
  • främjat andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag man verkar på.

 

Vem som helst kan nominera en kvinna till priset. Nomineringen görs via ett formulär som finns här. Nomineringar tas emot fram till 15 december. En jury tittar på alla ansökningar, väljer ut tre finalister och utser sedan en vinnare.

Tidigare vinnare har varit:

2015: Janicke Blomsnes, vice VD, XXL Sport AB
2014: Ulrika Lundgren, logistikchef, Sportamore AB
2013: Tina Rolén, marknadsdirektör, Adidas AB
2012: Kajsa Claesson, försäljningschef, Stadium AB
2011: Eva Karlsson, VD, Houdini Sportswear AB

Janicks Blomsnes från XXL är den senaste vinnaren av Årets Affärskvinna.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Svenskt Sportforum
  • Telefon: 08-505 865 97
  • Verksamhetsinfo: Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och fritidsartiklar i Sverige. Vi arbetar som medlemsorganisation genom att erbjuda utbildning, utveckling, rådgivning, samverkan och verka för en god lönsamhet och tillväxt i branschen. Som intresseorganisation arbetar vi med att stimulera svenska folket till ett aktivt och hälsosamt liv genom att initiera och samordna idrottsaktiviteter, sprida kunskap och aktivt driva frågor via opinionsbildare och i media.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842