Maria är ny försäljningschef för Röhnisch

Maria är ny försäljningschef för Röhnisch

Maria Tschertou Schäder har utsetts till ny försäljninghschef för Röhnisch. Hon kommer närmast från Brothers där hon var marknadschef.

Publicerad

Lagom till att införsäljningen av Röhnischs höstkollektion för 2017 startade tillträdde Maria Tschertou Schäder som ny försäljningschef för Röhnisch.

Maria har ett långt förflutet inom marknadsföring och försäljning. Först tio år hos Babybjörn, sedan som vd för Boob Design och senast som marknadschef och ansvarig för e-handeln hos Brothers.

– Röhnisch är ett fantastiskt fint varumärke med en tydlig strategi och stor potential att växa internationellt, säger Maria i ett pressmedelande. Då jag arbetat med internationell expansion i Europa, Amerika och Asien känns det otroligt spännande att nu få möjligheten att driva den globala försäljningen vidare.

Röhnisch utsågs nyligen till Årets Sportleverantör av tidningen Habit. De fokuserar på enbart kvinnor och har kläder för träning, golf, stranden och det urbana livet.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Så ser nya Void och Colourwear ut

3 kommentarer

Ove: Straight to outlet-ladorna.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206