Röhnisch blev Årets Sportleverantör och Sneakersnstuff Årets Skobutik

Röhnisch blev Årets Sportleverantör och Sneakersnstuff Årets Skobutik

Branschtidningen Habit har kört sin årliga Modegala och prisat leverantörer och butiker. Från sportens värld blev både Röhnisch och Sneakersnstuff prisade.

Publicerad

Modegalan av Habit är modebranschens stora kväll och galan firade tio år i år. På galan delas det ut priser till både leverantörer, butiker och säljare och i år var det två företag i sportbranbschen som vann var sin utmärkelse.

Först var det Röhnisch som vann Årets Sportleverantör och de fick det för deras satsning på mode, kvinnor och digitala kanaler. Så här löd juryns motivering: "En aktör som på svensk spelplan ger de stora drakarna en rejäl match. Tuffa, kloka beslut genomförs med fingertoppskänsla, som exempelvis en tidig satsning på digitala lösningar, ett långsiktigt och metodiskt arbete för en generationsväxling och bredd in i nya produktkategorier. I de alltmer modemässiga kollektionerna står varumärket stadigt och stabilt på kvinnornas sida. Addera god lönsamhet, hög service och en trogen kundkrets så ser vi Årets Sportleverantör – Röhnisch!"

 

Röhnischs pris togs emot av Annika Rantala och Emilia Schönning.

Den andra vinnaren var Sneakersnstuff som vann priset Årets Skobutik. Helt rätt val med tanke på att de ett par gånger i månaden får folk att köa utanför sina butiker för att få tag i nya skor i begränsad upplaga. En bedrift som ingen annan butik lyckas med. Så här löd en del av juryns motivering: "De bygger sin business på kärlek, driver trenderna, vinner svenska och internationella konsumenters hjärtan och prestigevarumärkenas förtroende". I dag har Sneakersnstuff butiker i Stockholm, Malmö, London, Paris och snart även i Berlin.

Sofia Eurenius, Mogge SSeruwagi, David Hedman och Andy Woodfire var så här glada över priset.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206