Zlatans A-Z utvidgar samarbetet med Stadium

Stadium har sålt Zlatans varumärke A–Z i sina Stadium Pulsebutiker. Nu utökas samarbetet så att märket säljs i 15 av Stadiums vanliga butiker. Plus i e-handeln.


Zlatans A-Z utvidgar samarbetet med Stadium
Mattias Johansson

När Stadium tidigare i höst lanserade sitt nya butikskoncept Stadium Pulse blev sportkedjan först med att sälja Zlatans varumärke A-Z i fysisk butik. Tack vare den stora efterfrågan har Stadium beslutat att även erbjuda produkterna online samt i 15 utvalda Stadiumbutiker runt om i landet. 

– Efter lanseringen av Stadium Pulse har vi märkt att många kunder efterfrågar A-Z i våra lokala Stadiumbutiker. Därför tycker vi att det känns extra roligt att från och med idag exklusivt kunna ge fler sportentusiaster möjligheten att få tag i plaggen – oavsett var man bor, säger Mattias Johansson, Sverigechef Stadium.

Även om A-Z fortsatt kommer att finnas på Stadium Pulse, kommer sortimentet att skilja sig något gentemot produkterna som finns att köpa online och i Stadiums lokala butiker.

– På Stadium Pulse fokuserar vi fortsatt på att sälja A-Z-produkter för män som vill leva en sportig livsstil. Utöver detta kommer vi online och i våra 15 utvalda butiker dessutom kunna erbjuda kläder för junior, vilket vi tycker känns extra kul, fortsätter Mattias Johansson. 

Produkterna från A-Z kommer att finnas tillgängliga online på Stadium.se från och med tisdag kväll den 15 november, samt i utvalda Stadiumbutiker runt om i landet från och med torsdagen den 17 november.