Första skorna från Adidas robotfabrik

Första skorna från Adidas robotfabrik

Vi har tidigare berättat om Adidas nya fabrik i Tyskland – Speedfactory – där skorna nästan helt och hållet tillverkas av robotar. Nu är första skon färdig och den heter Futurecraft MFG och MFG står för Made For Germany.

Publicerad

Futurecraft MFG är en löparsko med Primeknit ovandel och Boost i sulan. Ovandelen är konstruerad på ett helt nytt sätt med många små detaljer som inte skulle funka med traditionell tillverkning. När skon släpptes i Berlin i slutet av oktober var kön lång utanför butiken Overkill som tog hand om världspremiären.

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842