Första skorna från Adidas robotfabrik

Första skorna från Adidas robotfabrik

Vi har tidigare berättat om Adidas nya fabrik i Tyskland – Speedfactory – där skorna nästan helt och hållet tillverkas av robotar. Nu är första skon färdig och den heter Futurecraft MFG och MFG står för Made For Germany.

Publicerad

Futurecraft MFG är en löparsko med Primeknit ovandel och Boost i sulan. Ovandelen är konstruerad på ett helt nytt sätt med många små detaljer som inte skulle funka med traditionell tillverkning. När skon släpptes i Berlin i slutet av oktober var kön lång utanför butiken Overkill som tog hand om världspremiären.

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny Nike-butik till köpcentrum

3 kommentarer

Svenskt Åsiktsforum: D2C var ju ordet på modet.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206