Vill du ha en egen monter på Swesport?

Vill du ha en egen monter på Swesport?

Nu är det bara drygt tre veckor kvar till Swesport och mässan är snudd på fullbokad. En monter finns kvar och den ska gå till ett nytt varumärke eller en ny leverantör som tvekat på om de har råd att vara med. Den kan nu bli din helt gratis.

Publicerad

Svenskt Sportforum, som arrangerar Swesport, har sparat en monter på 3 x 4 meter till ett företag som valt bort Swesport eftersom de tvekat på om de har råd med monterhyran. Nu har de gett Sportfack uppdraget att hitta rätt företag som kan få denna monter helt gratis. Och eftersom vi älskar både mässor och nya varumärken är vi gärna med på det här projektet.

Det du behöver göra är att maila Sportfack och förklara varför just ni ska få den här montern. Enda grejen är att det är ganska bråttom – senast nästa fredag, 11 november, behöver vi ha din ansökan för att vinnaren ska få lite tid på sig för förberedelser. Montern är som sagt på 3 x 4 meter och matta samt vita väggar ingår – resten får ni fixa.

Swesport arrangeras på Kistamässan 27–28 november. Besökarna kommer främst från fristående butiker och Sportringen använder Swesport som en del av sitt inköpsarbete så många av deras butiker kommer att finnas på plats.

Ett urval av hittills bokade varumärken: 2117, Abilica, Aclima, Alpina, Anarchy Apparel, Appertiff, Bridgedale, Capall Travel, Crispi, Deuter, Eifel Outdoor Equipment, Euro-star, Everlast, Fjellpulken, Fondprodukter, Gloryfy, Halti, Helly Hansen, Isbjörn of Sweden, Ishestar, Isvidda, Ivanhoe, Jack Wolfskin, Komperdell, Mattes, Maxi Grip, Merrell, Montana, M-Tiger Sports, Mylna Sport, Nomad, Nordic, Nordic Track, OAC Skinbased, One way, Pacsafe, Peltonen, Petromax/Feuerhand, Pierre Robert, Pro-Form, Rareform Sweden, Real Turmat, Redcord, Rex, Röjk, Rottefella, Scavanti, Scholl, Sea To Summit, Seger, SKLZ, Sponser Sport Food, Sport Supply, Sportmanship/On, Sweare, True North, Weider, Wenaas, Zandstra, Åsnes m.fl.

Om en vecka kanske vi ritar in dig bland de andra utställarna. Ansök om friplatsen direkt.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842