Stadium och Intersport lämnar Jönköping city

Stadium och Intersport lämnar Jönköping city

Både Intersport och Stadium har bestämt sig för att stänga sina butiker i Jönköping city och istället satsa på butikerna i köpcentrat A6. Intersport stänger sin butik redan vid årsskiftet och Stadium stänger sin butik under hösten 2017.

Publicerad

Anledningarna är desamma för båda kedjorna – det är helt enkelt för få kunder som rör sig i centrala Jönköping. Speciellt på Östra Storgatan där butikerna ligger och som sedan flera år är avstängd för biltrafik.

Team Sportia kommer att vara kvar i centrala Jönköping men de har minskat på sin butiksyta, de har dessutom parkering i närheten av butiken.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842