Sugen på Curry?

Sugen på Curry?

Det enda som är hetare än basketspelaren Stephen Curry – regerenade MVP i NBA – är hans skor. Nu har Under Armour släppt tredje versionen av Curry och den har försetts med ett helt nytt material i ovansidan.

Publicerad

Det nya materialet har sitt ursprung i fallskärmar, eller rättare sagt linorna till fallskärmarna. Dessa paracords är flätade istället för tvinnade vilket ökar slitstyrkan mångfalt. Under Armour har tagit tekniken till tyget i Curry 3 och därmed gjort dem oerhört slitstarka.

I övrigt har skorna skum som formar sig runt foten, extra stöd runt ankeln och en fiskbensmönstrad sula som sträcker sig upp på sidorna för bästa grepp i sidled.

Curry 3 släpps först i blått och några dagar senare i svart / Camo.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Så ser nya Void och Colourwear ut

3 kommentarer

Ove: Straight to outlet-ladorna.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206