CCM huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet

CCM huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet

CCM blir ny huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet och samtidigt fördjupar Intersport sitt partnerskap med förbundet.

Publicerad

CCM Hockey blir ny huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet de kommande fem åren. Samtidigt ökar Intersport sitt partnerskap och blir officiell partner med rättigheter att sälja Tre Kronors och Svenska Ishockeyförbundets merchandise.

– Vi tycker det är fantastiskt roligt att vi utökar samarbetet med ett av världens största varumärken inom ishockeyutrustning och att det kopplas samman med ett av sportvärldens starkaste varumärken - Tre Kronor, säger Anna Nordkvist, Svenska Ishockeyförbundets marknads-, kommunikations- och försäljningschef.  CCM har varit med oss i många år och varit en stark partner samt blivit en naturlig del i svensk ishockey med sina produkter. Vi delar ambitionen med CCM och Intersport att fler ska få möjlighet att prova på ishockey utan stor kostnad, att göra sporten tillgänglig för fler.

Intersport kommer alltså att få ensamrätt att sälja supportervaror med Tre Kronor och därmed göra deras produkter tillgängliga på ett sätt de inte tidigare varitl. 

– CCM Hockey har valt att bli huvudpartner till Svenska Ishockeyförbundet från och med kommande säsong, säger Robert Zaring, marknadschef hos CCM Hockey. Vi har ett samarbete sedan sjuttiotalet som vi är stolta över. Som marknadsledare inom svensk hockey var det självklart att gå in i ett huvudpartnerskap och fördjupa vårt samarbete med Svenska Ishockeyförbundet som etablerat sig som ett av världens bästa ishockeylag. Vi förser landslagsorganisationen med branschens bästa ishockeyprodukter för att kunna levererar ishockey på världsnivå. För oss på CCM är viktigt att göra sporten tillgänglig för fler utövare och med förbundets satsning på både elit och bredd har vi en partner som förstår vikten av detta.

 

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206