Asics letar ny butikslokal i Stockholm

Asics letar ny butikslokal i Stockholm

Asics Sverige letar efter nya lokaler för både sin butik och sitt kontor. Ännu har de inte hittat vad de söker men redan nu stänger de sin butik i centrala Stockholm.

Publicerad

 

 

 

Asics har precis stängt sin butik vid Norrmalmstorg i Stockholm. Anledningen är att de letar efter en ny lokal och de nya hyresgästerna ville komma in så fort som möjligt. Så istället för att vänta till dess att de hittat rätt lokal så stänger de butiken redan nu och letar vidare.

Asics letar samtidigt efter ny lokal för sitt kontor och showroom i Stockholm eftersom de har vuxit ur nuvarande lokaler. Planen är att hitta någoti centrala Stockholm inom kort.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Wearcolour i konkurs

2 kommentarer

Pisse Nisse: Riktigt tråkigt, hoppas att det löser sig. Har jag missat något...men vad hände med Acast investeringen?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842