Ligabollen redan i spel

Ligabollen redan i spel

I helgen sattes nästa års ligaboll i Allsvenskan och Superettan i spel. Lagom till julhandeln kommer den ut i butik.

Publicerad

Vi har tidigare berättat att Select valts till leverantör av ligaboll till både Allsvenskan och Superettan med start nästa säsong. Redan nu har dock bollen tagits i spel i matcher där IFk Göteborg och Ljungskile har spelat. Båda dessa lag är sedan tidigare Selectlag och vana vid bollen.

Tanken med en gemensam boll i ligan är att göra matcherna mer sportsliga då alla alltid spelar med samma boll. De svenska ligabollarna bär loggorna för Allsvenskan och Superettan och bollarna kommer att släppas i han

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Svenska Select Sport AB
  • Telefon: 08-558 03 255
  • Verksamhetsinfo: Select Sport producerar och säljer främst handsydda bollar till lagsport. Select är specialiserade på fotbollar och handbollar som kan användas i alla slags väder och underlag. Bollens design kan Select utforma efter kundens egna önskemål. Select tillverkar och säljer även värmeskydd, tränings- och matchkläder, handbollsklister/vax mm.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842