Strumpa som stabiliserar

Strumpa som stabiliserar

Stable26 är en ny sorts strumpa som lovar ökad stabilitet för så olika sporter som hockey, basket och löpning.

Publicerad

Stable26 är namnet på en strumpa som hjälper till att stadga upp foten i alla tänkbara sorters skor. Det unika är de silikonkuddar som sitter på sidorna av strumpan och som ser till att det inte finns något tomrum mellan fot och sko. Stabiliteten ska öka med upp till 15 procent och dessutom minskar risken för skoskav då foten inte rör sig i skon.

Stable24 har utvecklat strumpor för hockey, löpning, träning, basket och golf och nordisk distributör är HockeySwe i Ängelholm.

 

Hockeystrumpan finns i en variant med extra skydd på baksidan av vaden mot vassa skridskor.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206