DJ-stjärna släpper streetkollektion

DJ-stjärna släpper streetkollektion

Den norska DJ-stjärnan Kygo startar ett klädmärke – Kygo Vibe – bestående av dels en modekollektion och dels en streetwearkollektion. Den senare kommer att säljas exklusivt hos XXL Sport & Vildmark i Sverige.

Publicerad

Streetkollektionen består och T-shirts och hoods, sweat pants, kepsar, underkläder och hörlurar och landar i butikerna i september.

– Jag är känd för min musik, den är min passion. Bakom den finns hantverket – viljan att fortsätta att förbättra. Finslipa varje litet steg i processen. Denna filosofi har nu gått vidare till mitt klädmärke, säger Kygo.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

61 kommentarer

B Obo: @Theo Glöm inte att Svensk Teko industri och annan personalintensiv low-tech industri som skor och liknande avvecklades på goda grunder. Det gick inte att tjäna pengar på det och därför var det inte...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206