DJ-stjärna släpper streetkollektion

DJ-stjärna släpper streetkollektion

Den norska DJ-stjärnan Kygo startar ett klädmärke – Kygo Vibe – bestående av dels en modekollektion och dels en streetwearkollektion. Den senare kommer att säljas exklusivt hos XXL Sport & Vildmark i Sverige.

Publicerad

Streetkollektionen består och T-shirts och hoods, sweat pants, kepsar, underkläder och hörlurar och landar i butikerna i september.

– Jag är känd för min musik, den är min passion. Bakom den finns hantverket – viljan att fortsätta att förbättra. Finslipa varje litet steg i processen. Denna filosofi har nu gått vidare till mitt klädmärke, säger Kygo.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842