Förändringar inom Enjoy Sport

Förändringar inom Enjoy Sport

Leverantörsföretaget Enjoy Sport Sverige får nya huvudägare. Detta efter att både Timo Airikka och Ted Ås väljer att sälja sina aktier i bolaget.

Publicerad

Svenska Enjoy Sport har gjort sig kända för att de har introducerat kompressionsvarumärket 2XU för de svenska sporthandlarna. Under drygt fem år har Timo Airikka och Ted Ås jobbat hårt för att öka kännedomen om både varumärket och produkterna i Sverige. Tillväxttakten för 2XU:s produkter har också varit stark under de senaste åren. Det är inte bara sporthandlarna och motionärerna som gillat produkterna, 2XU är också idag bland annat officell partner vid Lidingöloppet.

Att både Airikka och Ås väljer att sälja sina aktieposter i Enjoy Sport kommer därför som en överraskning. Men de båda har redan nya projekt på gång.

-          Jag och min vapendragare Ted Ås skall nu på nya äventyr med nationella och internationella  utmaningar. Det ser vi med glädje fram emot. Men vad som är på gång vill jag ännu inte prata om, säger Timo Airikka till Sportfack.

Omorganisationen kommer inte att innebära några förändringar på företagets säljkontor i Göteborg. Det är det norska ägarbolaget Life Invest AS som köper Airikkas och Ås aktieposter och kommer därmed att äga 100 procent av Enjoy Sport. Det blir Kim Andersen som hoppar in och tillfälligt tar över vd-posten på Enjoys Sport.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842