Cobra Puma Golf förstärker och förändrar

Cobra Puma Golf växer och förändrar sin organisation för att hinna ta hand om alla kunder. Det här är gänget som ska lyfta Cobra och Puma i Sverige.

Sedan Puma tog över Cobra Golf 2010 har deras gemensamma golfsatsning vuxit varje år. För att kunna ta nästa steg och växa ytterligare har Niklas Knutsson, ansvarig för Cobra Puma Golf i Norden, sett över sin organisation och gjort en del förändringar.

Två nya tjänster som key account managers har skapats – en för Cobra och en för Puma – för att kunna serva de största kunderna bättre. Rickard Andrén blir key account manager för Cobra och Nicklas Mathiasson blir key account manager för Puma. Båda kommer att behålla sina tidigare distrikt men släppa en del kunder för att få tid för den nya rollen.

Den som tar hand om Rickards och Nicklas gamla kunder blir Kennet Högberg som varit med Cobra sedan hickorytiden. Han byter distrikt, flyttar till Helsingborg och tar hand om delar av Skåne och Halland plus Själland i Danmark.

Kennets distrik i Stockholm tas över av Gustaf Swedén. Gustaf är nyanställd men har ett förflutet som demorep hos Cobra för tio år sedan men har närmast jobbat med försäljning inom ventilationsbranschen. Han är aktiv golfspelare och jobbar med Sollentunas elitlag.

Henrik Pantzar lämnar rollen som produktchef Norden för att istället bli produktchef Europa för Cobra Puma Golf. Han kommer utgå från Pumas kontor i Nacka som vanligt och vara en del av den nordiska organisationen men huvuddelen av sin tid kommer han att lägga på Europa. Istället kliver Christian Brandt in och tar över som produktchef Norden, en logisk förändring eftersom Christian jobbat nära Henrik de senaste åren.

Så här ser hela Cobra Puma Golfs organisation i Sverige ut:

Niklas Knutsson – Storchef
Henrik Pantzar – Produktchef Europa
Christian Brandt – Produktchef Norden
Rickard Andrén – Key Account Cobra
Nicklas Mathiasson – Key Account Puma
Kennet Högberg – Säljare södra Sverige
Gustaf Sedén – Säljare Stockholm
Anders Sjöstrand – Säljare Norra Sverige
Fredrika Schlasberg – Marknadschef Norden
Martin Lindskog – Kundservice
Sofi Starck – Kundservice
Joakim Bäckström – Tour Rep