Ispo gör om i brädsporthallen

Ispo gör om i brädsporthallen

Ispo gör om brädsporthallen B6 helt och hållet för att mindre varumärken ska synas bättre och för att skapa en bättre gemenskap.

Publicerad

Ispo gör om hall B6 helt och hållet efter ett koncept som de kallar för Polygon. De stora montrarna placeras utefter väggarna medan de medelstora och mindre montrarna tar hand om mittendelen och dessutom får de minsta montrarna en maxhöjd på 160 cm så att besökarna lätt ska få en överblick av hela hallen.

Tanken med konceptet är att mindre företag ska synas lika bra som stora och detta är viktigt eftersom brädsportkulturen har väldigt många små företag som snabbt växer och blir trendsättande. Hall B6 kommer att vara reserverad för varumärken inom snowboard och skateboard men även ta emot unga varumärken inom street och sneakers.

Läs mer om konceptet och tankarna hos Source.

Så här ser hallplanen ut.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842