Slitstarka skor

Slitstarka skor

Olle Ljungström sjöng om slitstarka skor i låten "En apa som liknar dig". Nu finns det ett par riktigt slitstarka skor till alla crossfitälskare för Reebok har släppt en ny version av deras CrossFit Nano och den har fått en ovansida med Kevlar.

Publicerad

Kevlar ska göra att skon tål de hårda påfrestningar som Crossfit innebär. Den har vidare ett DuraGriplager över tårna för extra skydd just där och den finmösntrade sulan ska ge grepp på gymmets blanka golv. CrossFit Nano 6.0 har ett dropp på 4 mm för att ge en stabil plattform.

Kevlar förbättrar slitstyrkan.

Den finmönstrade sulan ger grepp på hårda, blanka golv.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842