2117 of Sweden lanserar cykelkläder

2117 of Sweden lanserar cykelkläder

Efter att ha fått stora framgångar med sina träningskläder ger sig det svenska klädmärket 2117 of Sweden in på ett nytt segment – cykelkläder. Kollektionen lanseras våren 2017 och är mer nedtonad än de vanligtvis färgglada cykelkläderna.

Publicerad

Till 2017 års vår och sommar lanserar 2117 of Sweden en ny cykelkollektion. Satsningen kommer efter att både kunder och leverantörer både i Sverige och ute i övriga Europa har efterfrågat cykelkläder under flera års tid. 

Cykelkollektionen är designad i en mer neutral design än vad de stora proffslagen använder för att möta de vanliga motionärernas krav på design. Kläderna skall enligt 2117:s designer Staffan Jansson uppfylla de krav som alltid är ledorden för 2117 of Sweden: Snygga med bra funktion och kvalitet till rimliga priser.

 

 

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

2 kommentarer

Nicolas: Hej Oskar! Kanske, kanske inte. JW är inget stort varumärke i Sverige, även om de är delvis stora i Europa, Men om en produktchef från ett betydligt närmare varumärke som Helly Hansen tillträder, som...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842