Svensk blir ny vd för XXL Norge

Svensk blir ny vd för XXL Norge

Det blir en svensk som tar över som vd för XXL i Norge. En kille som för ett år sedan hade en kontrovers med just XXL.

Publicerad

Anders Kjellén kommer närmast som vd för outdoorföretaget Mammut Ajungilak i Norden och kommer att tillträda posten som vd för XXL Norge i slutet av året. Innan han började på Mammut Ajungilak jobbade han 18 år för sportkoncernen Gresvig i Norge och var bland annat försäljningschef för kedjan G-Sport.

I rollen som vd för Mammut Ajungilak fick han en del uppmärksamhet i Norge förra året då han beställde alla 174 sovsäckar av märket Ajungilak som XXL hade på sitt lager. XXL gillade inte tilltaget men Anders hävdade att det handlade om gråimport av Ajungilakprodukter och att han bara gjorde sitt jobb för att säkerställa rätt distribution av varumärket.

Allt det där verkar glömt nu för Anders tillträder som sagt sin nya tjänst under fjärde kvartalet i år, då tar han också en plats i kedjans ledningsgrupp.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842