Svensk blir ny vd för XXL Norge

Svensk blir ny vd för XXL Norge

Det blir en svensk som tar över som vd för XXL i Norge. En kille som för ett år sedan hade en kontrovers med just XXL.

Publicerad

Anders Kjellén kommer närmast som vd för outdoorföretaget Mammut Ajungilak i Norden och kommer att tillträda posten som vd för XXL Norge i slutet av året. Innan han började på Mammut Ajungilak jobbade han 18 år för sportkoncernen Gresvig i Norge och var bland annat försäljningschef för kedjan G-Sport.

I rollen som vd för Mammut Ajungilak fick han en del uppmärksamhet i Norge förra året då han beställde alla 174 sovsäckar av märket Ajungilak som XXL hade på sitt lager. XXL gillade inte tilltaget men Anders hävdade att det handlade om gråimport av Ajungilakprodukter och att han bara gjorde sitt jobb för att säkerställa rätt distribution av varumärket.

Allt det där verkar glömt nu för Anders tillträder som sagt sin nya tjänst under fjärde kvartalet i år, då tar han också en plats i kedjans ledningsgrupp.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

2117 Vallåsen

1 kommentar

Rolf Johansson: Wänerstedt, ett fantastiskt företag som vi haft glädjen att samverka med under många år

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206