Puls på tee

Puls på tee

Garmin har tagit fram ett nytt golfarmband där de kombinerar funktionerna från en golf-gps med funktionerna från ett aktivitetsarmband. Möt Garmin Approach X40.

Publicerad

För varje år som går lyckas Garmin trycka in fler funktioner i deras golf-GPS:er. I deras senaste modell – Approach X40 – har de förutom sedvanliga funktioner med avstånd till hinder och greenens alla delar har de lagt till automatisk registrerimg av slag och mätning av längden på dem så att när du är klar med rundan kan se exakt hur långt varje slag var.

Dessutom har de tagit funktioner från deras aktivitetsarmband så att armbandet även mäter puls dygnet runt, kaloriförbrukning, hur långt du har gått och hur mycket du sover. Plus att du kan få meddelanden som exempelvis sms och pushnotiser från din telefon att visas på skärmen. Allt förpackat i ett snyggt armband som finns i färgerna svart, vit, isblå och lime.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842