Elan satsar på skicross

Elan satsar på skicross

Elan gör en satsning på skicross och i deras satsning får tre unga, svenska åkare chansen. Det är Victor Sticko samt bröderna Erik och David Mobärg,

Publicerad

Skicross får allt mer uppmärksamhet och det är lätt att förstå eftersom det är en väldigt bra TV-sport. Det är en kamp man mot man, eller kvinna mot kvinna, där det är väldigt enkelt att se vem som vinner.

Skidmärket Elan gör en satsning på skicross och eftersom Sverige har visat att de kan fostra bra skicrossåkare har de plockat upp tre unga, svenska åkare i sitt team. Det är Victor Sticko som är en del av det svenska världscuplaget, Erik Mobärg som tävlar i europacuplaget samt hans bror David som är med i juniorlaget. Meritmässigt är David bäst av de tre med en silverplats på junior-VM.

Alla tre har valt att åka på Elans stroslalomskida GSX World Cup med en svängradie på 27 meter.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

2 kommentarer

Nicolas: Hej Oskar! Kanske, kanske inte. JW är inget stort varumärke i Sverige, även om de är delvis stora i Europa, Men om en produktchef från ett betydligt närmare varumärke som Helly Hansen tillträder, som...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842