Han blir ny vd för XXL Sverige 

Han blir ny vd för XXL Sverige 

Nu är det klart vem som blir vd för XXL Sverige efter Marcus Wibergh. XXL:s val föll på Andreas Stenman som idag jobbar som försäljningschef på Rusta Sverige. 

Publicerad

Innan Rusta jobbade Andreas i tio år för Lidl så han har en lång erfarenhet av handel. Andreas kommer att tillträda sin tjänst 1 september och då även bli en del av XXL:s nordiska ledningsgrupp. Fram till dess fortsätter Janicke Blomsnes som tf vd och går därefter tillbaka till sin roll som vice vd och ansvarig för all utbildning i Norden.

 

On
Off

5 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842