Han blir ny vd för XXL Sverige 

Han blir ny vd för XXL Sverige 

Nu är det klart vem som blir vd för XXL Sverige efter Marcus Wibergh. XXL:s val föll på Andreas Stenman som idag jobbar som försäljningschef på Rusta Sverige. 

Publicerad

Innan Rusta jobbade Andreas i tio år för Lidl så han har en lång erfarenhet av handel. Andreas kommer att tillträda sin tjänst 1 september och då även bli en del av XXL:s nordiska ledningsgrupp. Fram till dess fortsätter Janicke Blomsnes som tf vd och går därefter tillbaka till sin roll som vice vd och ansvarig för all utbildning i Norden.

 

On
Off

5 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

61 kommentarer

B Obo: @Theo Glöm inte att Svensk Teko industri och annan personalintensiv low-tech industri som skor och liknande avvecklades på goda grunder. Det gick inte att tjäna pengar på det och därför var det inte...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206