Emma på Adidas mäktigast inom herrmodet

Emma på Adidas mäktigast inom herrmodet

Det blev Emma Stjernlöf som utsågs till Sveriges mäktigaste inom herrmode av tidningen King. Helt rätt val närsport är hett och Adidas är hetast.

Publicerad

Emma Stjernlöf är nordisk Brnad Director på Adidas och i den rollen är hon ytterst ansvarig för varumärkets kommunikation med konsumenterna. Ett jobb hon gör synnerligen bra och så bra att tidningen King Magazine nyligen utsåg henne till mäktigast inom svenskt herrmode. Här kan du läsa en längre intervju med Emma och här kan du se vilka andra sportprofiler som finns med på Kings lista över de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny Nike-butik till köpcentrum

3 kommentarer

Svenskt Åsiktsforum: D2C var ju ordet på modet.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206