Sneakertrenderna just nu

Sneakertrenderna just nu

Sneakerbutiken Caliroots har i ett veckobrev berättat om vilka två sneakertrender som är de starkaste just nu. Kolla in vilka de är

Publicerad

Det är två sorters sneakers som är extra heta nu så här i början av våren. Dels är det moderna sneakers med hög komfort och dels är det klassiska tennis- och basketskor.

De moderna skorna har ofta stickade ovandelar, lätta sulor och lite japanskt och futuristiskt utseende. Några exempel på det är Nike Free Flyknit Mercurial och Adidas Tubular Defiant.

De klassiska tennisskorna ser ut som de alltid har gjort. Gärna vita och med någon detalj som sticker ut. Som ett par Adidas Stan Smith eller alternativet från New Balnce: Pro Court OG.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny Nike-butik till köpcentrum

3 kommentarer

Svenskt Åsiktsforum: D2C var ju ordet på modet.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206