Håller kylan hela rundan

Håller kylan hela rundan

Easygreen har blivit distributör av de rostfria flaskorna och behållarna från amerikanska Tempercraft.

Publicerad

Flaskorna är alltså tillverkade i rostfritt stål för att vara miljövänliga, hygieniska, hållbara och framförallt hålla värmen eller kylan länge. De säger själva att deras flaskor håller kylan i 24 timmar och värmen i tolv timmar. Flaskorna finns i storlekar från en halv liter till fyra liter och med en mängd olika lock.

Easygreen jobbar sedan tidigare med bland annat golfvagnarna Clicgear, elvagnar från Stewart, golfbagar från Spalding och golf-GPS:er från T-Link. Vattenflaskorna från Tempercraft siktar de att sälja till hela sporthandeln och inte bara till golfledet.

 

Flaskorna ska hålla kylda drycker kalla i 24 timmar och kaffet varmt i tolv timmar.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny landschef för Stadium utsedd

1 kommentar

Wayne: Åsa är helt enkelt fantastisk. Så stolt över min fd BC.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842