Bra start för Team Sportia

Bra start för Team Sportia

Sportkedjan Team Sportia har haft en bra start på året. Dels öppnar man en ny storbutik i Malmö, dels har kedjans e-handelssatsning visat på en bra tillväxt.

Publicerad

Team Sportias målmedvetna strategi att stärka den lokala närvaron har visat sig framgångsrik. Det märks enligt kedjan både i att nya butiker öppnas samtidigt som ett generationsskifte är på gång bland sporthandlarna.

En butik som kommer att sticka ut är den nya Team Sportia-butiken i Jägersro i Malmö som öppnar sina dörrar nästa vecka. Butiken kommer att bli sportkedjans största butik och kommer bland annat att storsatsa på cykelsegmentet. Även sportkedjans webbförsäljning och omni channel satsningar har under årets tre första månader visat på bra siffror.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport stänger sju butiker

24 kommentarer

Baffen: När ska övriga handlare fråga efter samma storlek på rabatt som leverantörer "stöttar" bolag i rekonstruktion? Klart jag förstår leverantörer - mina tidigare arbetsgivare - att man vill...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842