Sportshopen till Sisjön

Sportshopen till Sisjön

Göteborg får ytterligare en sportbutik modell större. I början av maj öppnar Sportshopen en fullsortimentsbutik på 4500 kvadratmeter i Sisjön.

Publicerad

Reinert Sörensson, Sportshopen.

Sisjön söder om centrala Göteborg har blivit något av en samlingsplats för stora sportbutiker. Sedan tidigare finns både XXL och en Stadium Plus-butik i området och nu öppnar alltså även Sportshopen en riktigt stor butik i Sisjön.

– Sisjön är ett spännande handelsområde som växer och utvecklas på ett positivt sätt med nya butiker och nya bostadsområden. En plats med en så stark tillväxt är självklart en plats där vi vill vara. Dessutom kompletterar vi det befintliga utbudet av sport- och fritidsartiklar på ett bra sätt vilket jag tror gynnar alla aktörer i området. Vår starkaste period är under våren och sommaren, så vi ser fram emot en flygande start när den nya butiken öppnar under Kristi Himmelsfärdhelgen, säger Reinert Sörensson, grundare och ägare till Sportshopen, i ett pressmeddelande.

Etableringen blir Sportshopens första i Göteborgsområdet. Alla kedjans befintliga butiker ligger i gränshandelsområdet mellan Sverige och Norge. Sedan tidigare har Sportshopen sammanlagt elva butiker i Grebbestad, Strömstad, Nordby, Uddevalla, Lysekil, Charlottenberg och Töcksfors.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

17 kommentarer

Blinto ATL Vecka 8: Vore givetvis intressant med en granskning av både det ena och det andra inom branschen. Men faktum är att Sportfack består av 1 person, resten är mer eller mindre löst anknutna journalister, låt...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842