Nick Faldo är tillbaka hos Mizuno

Nick Faldo är tillbaka hos Mizuno

20 år efter sin seger i The Masters 1996 meddelade den sexfaldige majorvinnaren Sir Nick Faldo att han tar upp sitt gamla samarbete med Mizuno. Nick blir nu både ambassadör och rådgivare.

Publicerad

Flera av Nicks stora segrar kom när han spelade med Mizunos klubbor och faktum är att Nicks forne klubbmakare fortfarande jobbar kvar på Mizuno med att lära hantverket till en ny generation.

Nick Faldos roll nu blir en mix av ambassadör och rådgivande roll både vad det gäller produktutveckling och tourspelare.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny landschef för Stadium utsedd

1 kommentar

Wayne: Åsa är helt enkelt fantastisk. Så stolt över min fd BC.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842