Bryson DeCahmbeau valde Cobra och Puma

Bryson DeCahmbeau valde Cobra och Puma

Till helgen gör Bryson DeCambeau debut som proffs och han gör det med klubbor från Cobra och kläder från Puma. I och för sig spelade han The Masters med samma klubbor men nu är samarbetet officiellt.

Publicerad

Det blev Cobra Puma Golf som la beslag på den just nu hetaste amatörspelaren i golf Bryson DeChambeau. Bryson är den blott femte amatörspelaren genom tiderna som segrat i både amerikanska collegemästerskapen och amatörmästerskapen samma år. I sin sista tävling som amatör, The Masters, var Bryson uppe i täten efter två rundor men föll sedan till 21:a plats.

Bryson har fått extra uppmärksamhet eftersom alla hans järnklubbor är lika långa. Han håller fast vid den principen nu när han byter till Cobra och han kommer att spela med deras Cobra King F6+ Pro driver, King F6 fairwaywoods, Edel prototyp järnklubbor och King V Grind wedgar. Och självklart i Pumas kläder och skor.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842