Thule vann designpriser

Thule vann designpriser

Svenska Thule har vunnit ett prestigefyllt designpris för två av sina produkter. Det är företagets nya takräcke Pro Ride 598 och sportbarnvagnen Thule Glide som fått iF Design Awards.

Publicerad

Det prestigefyllda tyska iF Design Award har delats ut sedan år 1954. I år deltog över 5000 produkter från hela världen i tävlingen som avgjordes av en tävlingsjury. Priser delas ut till produkter i sammanlagt sju kategorier, bland annat i inredning, belysning och tranport.

Thules sportbarnvagn Thule Glide och takräcke Pro Ride vann utmärkelserna i den kanske bredaste kategorin "produkter" som innefattar allt från bilar, båtar och fordon till lysen, instrument och jordbruksmaskiner. Priset ges till produkter som anses främja innovation och står för en enastående och unik design.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206