Thule vann designpriser

Thule vann designpriser

Svenska Thule har vunnit ett prestigefyllt designpris för två av sina produkter. Det är företagets nya takräcke Pro Ride 598 och sportbarnvagnen Thule Glide som fått iF Design Awards.

Publicerad

Det prestigefyllda tyska iF Design Award har delats ut sedan år 1954. I år deltog över 5000 produkter från hela världen i tävlingen som avgjordes av en tävlingsjury. Priser delas ut till produkter i sammanlagt sju kategorier, bland annat i inredning, belysning och tranport.

Thules sportbarnvagn Thule Glide och takräcke Pro Ride vann utmärkelserna i den kanske bredaste kategorin "produkter" som innefattar allt från bilar, båtar och fordon till lysen, instrument och jordbruksmaskiner. Priset ges till produkter som anses främja innovation och står för en enastående och unik design.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842