Tidigare mässor

Tidigare mässor

Det har snackats ett tag om att tidigarelägga sportmäsorna för att de ska passa bättre in i inköpsperioderna. Nu har Outdoor Messe bekräftat att de blir först ut med denna förändring. Från och med nästa år arrangeras mässan i juni istället för i juli.

Publicerad

Nu är det bekräftat det som det har ryktats om en tid – Outdoor Messe flyttar sin mässdatum från mitten av juli till mitten av juni. I år kommer mässan som planerat ordnas 13–16 juli men nästa år blir datumen 18–21 juni, start på en söndag, och 2018 arrangeras mässan 17–20 juni.

Nere på Ispo snackades det också om att radikalt ändra mässdatum. Från månadsskiftet januari/februari till mitten eller till och med början av december. Där är inget spikat och händer något blir det tidigast till 2018.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842