Tidigare mässor

Tidigare mässor

Det har snackats ett tag om att tidigarelägga sportmäsorna för att de ska passa bättre in i inköpsperioderna. Nu har Outdoor Messe bekräftat att de blir först ut med denna förändring. Från och med nästa år arrangeras mässan i juni istället för i juli.

Publicerad

Nu är det bekräftat det som det har ryktats om en tid – Outdoor Messe flyttar sin mässdatum från mitten av juli till mitten av juni. I år kommer mässan som planerat ordnas 13–16 juli men nästa år blir datumen 18–21 juni, start på en söndag, och 2018 arrangeras mässan 17–20 juni.

Nere på Ispo snackades det också om att radikalt ändra mässdatum. Från månadsskiftet januari/februari till mitten eller till och med början av december. Där är inget spikat och händer något blir det tidigast till 2018.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206