Asics köper Runkeeper

Asics köper Runkeeper

Det är rena huggsexan bland skoföretagen när det gäller att köpa upp träningsappar. Senaste förvärvet är Asics som köper den stora träningsappen Runkeeper.

Publicerad

Det är tydligt att alla löparmärken vill vara med på den dititala löpararenan. Nike har skapat sitt Nike+, Adidas köpte förra året Runtastic och Under Armour har precis lagt beslag på både Endomodo och MyFitnessPal. Senast ut är Asics som planerar att köpa en av de största träningsapparna – Runkeeper.

Runkeeper har runt 45 miljoner användare och enligt Runkeepers data så är Asics det mest använda skomärket hos deras användare. Köpet är inte helt klart men båda företagen har gått ut och sagt att affären kommer att bli av. Om appen kommer att döpas om eller integreras med Asics produkter återstår att se.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842