Under Armour har inlett sin fotbollssatsning

Under Armour har inlett sin fotbollssatsning

Under Armour har bestämt sig för att bli stora på fotboll och i år drar den här satsningen igång. En av de första spelarna som hamnat i UA:s stall är schweizaren Granit Xhaka.

Publicerad

Granit är lagkapten i Borussia Mönchengladbach och räknas som en av de stora framtidslöftena inom europeisk fotboll. Han är 23 år och en del av Schweiz landslag. Granit har valt att spela i skon ClutchFit Force 2.0.

Sedan tidigare spelar Memphis Depay (Manchester United) i skor från Under Armour och Tottenham i kläderna.

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842