Finalisterna i Årets Affärskvinna

Finalisterna i Årets Affärskvinna

Nu är det klart vilka tre som är finalister till priset Årets Affärskvinna inom svensk sportbransch. Vinnaren presenteras 24 februari tillsammans med utdelningen av Gear Of The Year.

Publicerad

Priset Årets Affärskvinna inom svensk sportbransch delas ut för femte gången och årets tre finalister är:

Ammi Schaffler, vd och eldsjäl för nykomlingen SmellWell. På bara tre år har hon tagit odördödaren från idé till 150 000 sålda par.

Victoria Appelqvist, marknadsdirektör på Stadium. Hon utsågs av tidningen Resumé till bästa marknadschef inom sport och har sett till att Stadium alltid är synligt i mediebruset.

Jannicke Blomsnes, vice vd XXL Sport & Vildmark. Jannicke har gått den långa vägen från säljledare till butikschef till driftschef i Sverige och nu vice vd och utbildningsansvarig för hela XXL

Kriterierna säger att vinnaren ska verka på ett företag inom den svenska sportbranschen, ha uppnått mycket goda resultat i sin verksamhet och även främjat andra kvinnors karriärmöjligheter i det företag hon verkar på.

Vinnaren kommer att avslöjas den 24 februari, då kommer även vinnarna i Sportfack Gear Of The Year att presenteras. Platsen är Egmont Publishings lokaler på Pyramidvägen 7 i Solna och vi startar klockan 16.00 och håller på i ett par timmar. Du anmäler dig genom att maila till Claes Forsberg på Svenskt Sportforum. 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: Svenskt Sportforum
  • Telefon: 08-505 865 97
  • Verksamhetsinfo: Svenskt Sportforum är en branschorganisation för tillverkare, leverantörer och återförsäljare av sport- och fritidsartiklar i Sverige. Vi arbetar som medlemsorganisation genom att erbjuda utbildning, utveckling, rådgivning, samverkan och verka för en god lönsamhet och tillväxt i branschen. Som intresseorganisation arbetar vi med att stimulera svenska folket till ett aktivt och hälsosamt liv genom att initiera och samordna idrottsaktiviteter, sprida kunskap och aktivt driva frågor via opinionsbildare och i media.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842