Dubbfritt grepp från Vibram

Dubbfritt grepp från Vibram

En av Ispos stora nyheter var Vibrams nya sula IceGrip. Gummit har fått en slityta som påminner om grovt sanpapper eller griptape på en skateboard och ger fästa på snö och våta underlag utan dubb.

Publicerad

En av de produkter som är först ut med Vibram IceGrip är Sauconys nya vinterlöpningssko Razor Ice+. Sulan har en grov, speciell mönstring för att ge fäste i snömodd och lera och Icegrip-materialet, ungefär som grovt sandpapper, ger grepp när det är halare. 

Razor Ice+  har en överdragsdamask och en separat innersko för att hålla foten varm och torr. Den har även Saconys nya Everrun och Isofit-teknologi som ger en energiåtergivning vid varje löpsteg samtidigt som det har en bra stötdämpning. Skon har en låg profil med en drop på 4 millimeter.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842