…och även New Balance kopplar upp sig

…och även New Balance kopplar upp sig

Även New Balance ger sig in på den digitala arenan. Än har de inga produkter klara men ihop med Intel, Google och Android håller de på att utveckla en smart watch.

Publicerad

Den smarta klocka som alltså är under utveckling ska mäta och analysera rundor men även kunna spela musik utan att behöva ha med mobilen.

New Balance har också börjat utveckla både skor och kläder med sensorer som ska kopplas ihop med klockan och kunna användas till en mängd olika sporter. New Balance har också startat ett samarbete med träningsappen Strava och lanserat New Balance Run Club – en plattform där löpare kan mötas och jämföra prestationer.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jackan som klickar i alla hållbarhetsboxar

3 kommentarer

Anders Nilsson: Tekniken finns och används redan i plagg från Houdini, lite research hade kanske varit på sin plats även om jag också gillar Woolly's Kickstarter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842