Leaf Shoes storsatsar

Leaf Shoes storsatsar

Leaf Shoes grundades 2011 av Y. Berger & Co och skomärket har haft en så positiv utveckling att det nu lagts i ett eget bolag.

Publicerad

Leaf gör skor åt framförallt barn och ungdomar. Bredden i sortimentet är stor med allt från vinterkängor till lätta sneakers och säsongsmodeller. Stort fokus har ända sedan starten lagts vid designen och det är tack vare den inriktningen som Leaf redan efter fem år beräknas omsätta 70 miljoner kronor. Leaf säljs i både sko- och sporthandeln.

– Vi bestämde oss tidigt för att lägga stor vikt vid design. Det beslutet har haft stor inverkan på LEAFs framgång, säger Niklas Svensson, affärsområdeschef för Leaf Shoes AB.Produkterna har marknadsfört sig själva. Men nu har vi nått en nivå där det krävs en större varumärkessatsning för att ta nästa steg. Den satsningen inleder vi nu.

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Så ser nya Void och Colourwear ut

3 kommentarer

Ove: Straight to outlet-ladorna.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206