Intersport köper upp butiker

Intersport köper upp butiker

Sportkedjan Intersport stärker sin position genom att förvärva två nya butiker. De båda butikerna är idag Sportringen-butiker och är ledande på sin lokala marknad.

Publicerad

De två Sportringen-butikerna ligger i Mariestad och Karlskoga och båda har varit framgångsrika på sina respektive marknader. Intersport har inte några egna fysiska butiker på någon av dessa orter. Enligt Intersports vd, Ulf Kinneson stärker förvärvet av väl etablerade sportbutiker Intersport och utgör också ett led i sportkedjans expansion.

Idag ägs butikerna i Mariestad och Karlskoga av Sören och Kerstin Larsson. De båda ser positivt på att butikerna kommer att ingå i Intersport-kedjan och att de tack vare förvärvet får en möjlighet att utvecklas. Däremot avslutar både Sören och Kerstin sitt engagemang i sportbutikerna när butikerna övergår i Intersports regi från och med början av september. All övrig personal däremot övertas av Intersport.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842