Arcteryx släpper en pjäxa

Arcteryx släpper en pjäxa

Arcteryx ger sig in på ett helt nytt segment när till nästa säsong släpper sin första pjäxa. Och som precis när det gäller allt annat Arcteryx är det ingen dussinprodukt.

Publicerad

Procline Boot är utvecklad för att ge extrem rörlighet uppför på toppturer men ändå vara stabil nog för hård åkning utför. Det revolutionerande är det rörliga skaftet som inte bara har väldigt rörligt gåläge utan även kan röra sig lite i sidled. Pjäxan fungerar ihop med techbindningar och kommer med och utan kolfiberförstärkningar samt i en dammodell.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842