Light My Fire kör själva

Light My Fire kör själva

Svenska Light My Fire har efter 10 år med Roswi som distributör bestämt sig för att ta hand om försäljningen själva. De tar över 1 april lagom till vårsäsongen.

Publicerad

I drygt tio år har Roswi sålt Light My Fires produkter till svenska återförsäljare men i vår tar Light My Fire själva hand om de försäljningen. Förändringen bottnar sig i att Light My Fire vill komma närmare butikerna och få en djupare förståelse för deras behov och önskemål. De ser en stor fördel med en egen bearbetning eftersom det öppnar för en mer direkt dialog med slutkunderna, vilket både bygger varumärket och förbättrar insikten i vad både butikerna och slutkunderna verkligen efterfrågar.

– Sverige är en enormt viktig marknad för oss. Sverige och svenskheten är en central del av varumärket Light My Fire of Sweden. Dels för att vi producerar i princip alla våra prowdukter i Sverige, dels för att det genomsyrar allt vi gör och hur vi gör det. Det är därför ett naturligt steg för oss ta över distributionen i Sverige", säger Calill Odqvist Jagusch CEO för Light My Fire of Sweden.

– Vi vill tacka Light My Fire för ett fantastiskt gott samarbete under mer än 10 års tid då vi haft förmånen att bygga den svenska marknaden. När Light My Fire nu har valt att sköta distributionen själva så önskar vi dem all lycka på vägen.", säger Christopher Carlander, VD för Roswi AB.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: ROSWI AB
  • Telefon: 08-505 665 00
  • Verksamhetsinfo: Roswi är en grossist och importör av kvalitetsprodukter inom sport-, fritids- och outdoorliv. Lagerhållning samt leverans sker från lagret i Täby, vilket också garanterar snabba leveranser.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nike gör sko med Gore Tex-material – fortsätter satsa på traillöpning

1 kommentar

Björn: Detta är väll Nike pegasus 3 med gtx? Nyhetsvärdet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206