Thule sponsrar skidlandslaget

Thule sponsrar skidlandslaget

Svenska Thule går in som sponsor för det svenska skidlandslaget. Samarbetet innebär bland annat att landslaget kommer att få tillgång till Thules produkter.

Publicerad

För Thule innebär sponsorskapet en plattform som ger varumärket synlighet bland längdåkarna och den skidintresserade allmänheten. Som en del av samarbetet kommer längdlandslaget, eller Ski Team Sweden Cross Country som är det officiella namnet, att få tillgång till bland annat Thules nya takbox Flow. Längdåkarna kommer också att använda den multifunktionella längdskidhållaren Thule SkiClick.

Sponsoravtalet som körde igång i och med starten av årets världscupssäsong nu i höst kommer att fortlöpa över tre säsonger. Tidigare har Thule samarbetat med bland annat Falsterbo Horse Show och är också officiell leverantör för Vasaloppet. Företaget sponsrar dessutom Thule Adventure Team och har tidigare också stöttat äventyraren Freya Hoffmeister.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Patagonia och North Face väljer att bojkotta Facebook

1 kommentar

Magnus: Vilket fjantigt företag. Eller snarare, de verkar inte ha koll på hur värdlen faktiskt fungerar.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206