Isbjörn får flera liv

Isbjörn får flera liv

Isbjörn vill inte bara att deras plagg ska användas ofta – de vill dessutom att de ska användas av flera olika personer. Därför har de inlett samarbete med en butik för att underlätta för kunder att sälja vidare sina Isbjörnsplagg till nya användare.

Publicerad

Med sin medvetna miljöstrategi, som förkortas 4R ("Reduce", "Recycle", "Repair" och "Reuse"), var det naturligt för Isbjörn of Sweden att inleda ett samarbete med second hand-butiken Sport Recycling i Sickla Köpkvarter, strax utanför Stockholm. Förutom att sälja begagnade Isbjörnsprodukter kommer butiken även att erbjuda ett begränsat sortiment av nya plagg.  

Det var i samband med att Sport Recycling invigde sina nya butikslokaler i Sickla som samarbetet med Isbjörn lanserades. Butiken har dessutom en webbshop för second hand. //rk

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842