Ska Adidas sälja sin hockeydivision?

Ska Adidas sälja sin hockeydivision?

Just nu ryktas det om att Adidas kommer att sälja sin hockeydivision med CCM och Reebok Hockey. Anledningen skulle vara att Adidas vill fokusera på sina kärnområden löpning, träning och lagsport.

Publicerad

En eventuell försäljning av CCM och Reebok Hockey skulle gå i linje med Adidas försäljning av Rockport för ett år sedan och deras avsikt att sälja delar av sin golfdivision med Adams och Ashworth.

Reebok köpte CCM, och svenska Jofa, 2004 och blev i sin tur uppköpta av Reebok 2006. Tillsammans med Bauer Hockey dominerar de den globala hockeymarknaden.

 

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny Nike-butik till köpcentrum

3 kommentarer

Svenskt Åsiktsforum: D2C var ju ordet på modet.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206